Categoria de produse
Contactati-ne

Ningbo Qianhao Metal produs Co., Ltd

Adauga: No.2086 Ningheng South Road, Hengxi Town, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, China 315131,

Persoane de contact: Roger Jiang

Mobil: +86-13906686835

Tel: +86-574-88065888 88063688

Fax: +86-574-88471818

Site-ul:http://www.Casting-Steel.com/http://www.cnlongxing.com

E-mail:sale@Casting-Steel.com

Serviciul hotline
+86-574-88065888

Stiri

Acasă > StiriConţinut

Care sunt principiile care trebuie respectate pentru poziţia de turnare de turnare mecanic

Ningbo Qianhao Metal produs Co., Ltd | Updated: Jul 14, 2017

Care sunt principiile care trebuie respectate pentru poziţia de turnare de turnare mecanic

Pe baza experienţei de cercetare şi producţie a teoriei solidificare de turnare mecanic, principiul ar trebui să fie luate în considerare atunci când se determină poziţia de turnare.

1, o parte importantă de turnare mecanic ar trebui să fie plasat în partea de jos. Mai mic de metal de turnare mecanic este solidificat sub presiunea statică de metal superioară şi este contractat şi compact.

2, suprafaţa importante de prelucrare trebuie să fie în jos sau în poziţie verticală statului. Experienţa arată că Pori, incluziuni nemetalice şi alte defecte apar în suprafaţă în sus, şi suprafaţa descendentă sau partea fatada este, de obicei relativ buna, posibilitatea unor defecte este mic, suprafaţa individuale de prelucrare trebuie să fie în sus, trebuie să fie adecvate pentru a mări marja de prelucrare pentru a se asigura că după prelucrare apar defecte. O varietate de maşini-unelte pat suprafata este suprafaţa cheie, nu este permis să aibă trachoma, Pori, zgură găuri, fisuri şi contracţie şi alte defecte, şi impune organizarea dens şi uniform, pentru a se asigura că valoarea durității în intervalul specificat.

3, astfel încât planul mecanice a planului de mare în jos sau înclinată. Pentru piese turnate plat mare, înclinarea poate fi folosit pentru a mări suprafaţa de metal de viteza de creştere, pentru a preveni defectele de cicatrice nisip cicatrice. Înclinare de turnare, în funcţie de dimensiunea de cutie de nisip, valoarea H este, în general, controlate în 200 ~ 400 mm gama.

4, trebuie să se asigure că turnare poate fi umplut. Pentru piese turnate cu piese cu pereti subtiri, piese cu pereti subtiri ar trebui să fie plasate în jumătatea inferioară sau plasate mai jos pista de turnare pentru a evita defecte, cum ar fi turnarea sau coldting.

5, ar trebui să fie propice de umplere a mecanică de turnare. Pentru contracţie de aliaj sau grosimea structurii de turnare este inegală şi predispus la contracţie, contracţie turnare ar trebui să acorde prioritate condițiile Ordinului solidificare, pentru a facilita plasarea de cei care se trezesc si juca rolul de coloană.

6, pentru a evita agăţat nisip, agăţat nisip nisip sau consola de bază, uşor sub bază, cutie şi de testare. Experienţa arată că agăţat de nisip în cutie, turnarea de uşor să se prăbuşească. Este incomod să plaseze nucleul agăţat pe jumătatea superioară. Consola nisip core nu este stabil, usor oblic sub acţiunea de flotabilitate metalice, acesta ar trebui să încercaţi să evitaţi. În plus, pentru a avea grijă de bază, caseta, comoditatea de control.

7, ar trebui să fie caseta poziţie, poziţia de turnare şi mecanică de turnare răcire poziţie consecventă. Flip mucegai nu este numai o cantitate mare de muncă, dar, de asemenea, uşor de a provoca nisip bază de circulaţie, din nisip, şi chiar şi foc şi alte defecte.