Categoria de produse
Contactati-ne

Ningbo Qianhao Metal produs Co., Ltd

Adauga: No.2086 Ningheng South Road, Hengxi Town, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, China 315131,

Persoane de contact: Roger Jiang

Mobil: +86-13906686835

Tel: +86-574-88065888 88063688

Fax: +86-574-88471818

Site-ul:http://www.Casting-Steel.com/http://www.cnlongxing.com

E-mail:sale@Casting-Steel.com

Serviciul hotline
+86-574-88065888

Stiri

Acasă > StiriConţinut

Cauzele şi măsurile Preventive de Automobile turnare nisip lipicios mecanice

Ningbo Qianhao Metal produs Co., Ltd | Updated: Nov 02, 2017

Nisip lipicios mecanice, pătrunderea de lichide, de asemenea, cunoscut sub numele de metal nisip lipicios, este compus din lichid oxid metalic sau metal prin mod capilar de infiltrare, infiltrare sau gaz în cavitatea suprafaţă nisip decalajul, suprafaţa de Automobile de turnare de metal şi nisip amestec mecanic de strat de adeziv. Qinghe strat lipicios nisip poate fi văzut când metal luciu. Mecanice de suprafaţă nisip lipicios era burete-ca, ferm să adere la suprafaţă de turnare de Automobile, şi mai a avut loc în nisip şi nisip core suprafaţă de căldură şi puternică senzaţie de constricţie nisip pieselor mici, cum ar fi turnarea lângă gura, Automobile turnare gros secţiune, Groove.

Nisip lipicios mecanice nu numai afectează calitatea aspectul automobilului turnare Automobile piese turnate, dar, de asemenea, cauzele fier vechi, astfel încât mecanice nisip lipicios din turnare de Automobile trebuie să se acorde suficientă atenţie să îmbunătăţească randamentul produs. Am combinat cu ani de experienţă practică în producţie şi se referă la informaţii relevante, vorbim despre cauza Automobile turnare nisip şi prevenirea acesteia măsuri.

1, automobile piese turnate şi design

Un astfel de design va promova producţia de bastoane mecanică dacă exprimate şi modelul va provoca nisip pentru a avea un sharp, overhanging sau proeminente forma, sau un nisip plat sau miez de nisip. Deoarece acest tip de structură de turnare de Automobile va nisip, nisip de bază locală de căldură concentrare, performanţele sale normale este distrus, nisip, nisip de bază de suprafaţă în avans colaps, topit oxid metalic sau din metal uşor să pătrundă şi să producă mecanice lipicios nisip. În acest sens, în căldură concentrat părţi de nisip speciale, cum ar fi zircon nisip sau olivina nisip, în scopul de a îmbunătăţi sale pe termen lung de căldură sau capacitatea de radiaţii temperatură înaltă.

2, arata ca

(1) apariţia procesului de design săraci, astfel încât nisip nu este strans sau compact de compactare, va provoca dur de suprafaţa cavitatea sau vrac, există un impact direct pe producţia de nisip lipicios mecanice. Apariţia procesului de proiectare frecvent apare următoarea eroare:

În primul rând, partea de mucegai de alegere greşită, care rezultă în tip este prea mare, sau sub formă de nisip din cavitatea profunda.

În al doilea rând, aspectul de mucegai pe partea de jos a aspectul poziţiei necorespunzătoare, astfel că depresia este dificil să Chung, acest lucru se poate datora model la prea aproape de perete, sau apariţia prea aproape. Din cauza aranjament este prea aglomerat, va provoca Automobile de turnare pentru a produce umflarea nisip, chiar în cazul în care nu există nici o umflătură evidente de nisip, vor exista nisip lipicios mecanice. Având aceeaşi origine defectului, nisip lipicios mecanice şi bombat va apărea pe acelasi automobil turnare.

Poziţia a treia, gură de scurgere, coloană şi alergător incorect reglat, va fi uşor de depresie Chung reală, care este structura sistemului de coloană.

În al patrulea rând, de pe versantul de mucegai<1.5 °,="" even="" if="" the="" sand="" tightness="" of="" the="" appropriate,="" will="" make="" the="" sand="" surface="" tear,="" easy="" to="" make="" metal="" or="" metal="" oxide="">

(2) apariţia structurii săraci de procesul, care rezultă din metal lichid presiunea statică este prea mare. Datorita cresterii presiunii statice, nisip de încărcare va creşte, deci nevoia specială nisip sau mai compact modelare metodă să reziste metal lichid pe nisip tip de presiune osmotica.

cutie nisip 3,

Proiectarea şi construcţia a casetei de nisip este nerezonabil, care rezultă în neuniform compactitatea nisip sau Chung nisip este prea moale.

Cauzele generale ale acestor probleme sunt după cum urmează:

(1) improprie poziţia casetei, împiedica unele dintre scufundarea real Chung, care rezultă în nisip locale prea moi, provocând umflarea nisip sau nisip lipicios mecanice.

(2) datorită caseta de nisip este prea mică pentru a provoca Chung nisip nu este real.

(3) improprie poziția cutiei, astfel încât duze de injecţie şi coloană să nu revină în locul potrivit, astfel încât coloană sau duze de injecţie şi tipul de nisip dintre compactare nu este bine. Şi pentru că Departamentul va duce inevitabil la concentrația de căldură, astfel încât nisip lipicios mecanice este mult mai grava. Prin urmare, în cazul în care poziţia de gură de scurgere sau coloană nu poate fi schimbată, caseta trebuie tăiat sau eliminate din întreaga.

(4) caseta este prea mare. Nisip lipicios mecanice este de obicei asociata cu impermeabilitate suprafeței cavitatea şi presiunea statică de metal topit, mărimea presiunea metal lichid, si densitate de metal şi înălţimea de caseta superioară. În cazul în care aveţi nevoie pentru a începe de la psihiatru de Automobile de turnare, cutie ar trebui să aibă o anumită înălţime, dar performanţa nisip trebuie să fie îmbunătăţit, de asemenea.

4, sistem de ridicare pentru turnarea

(1) improprie poziţia de coloană cauzate supraîncălzirea locală de nisip, cauzând astfel suprafaţa de cavitate pentru a fi distruse prematur. Metal lichid sau oxid metalic format la temperaturi ridicate este mult mai probabil să penetreze cavitatea de suprafaţă.

Exemple de astfel de cazuri sunt următoarele:

În primul rând, gură de scurgere sau coloană la suprafaţă prea aproape de forma o secţiune fierbinte, secţiunea fierbinte de nisip tip, dacă nu Chung, defecte mecanice de nisip lipicios va fi foarte grave.

În al doilea rând, în anumite cavitatea pe suprafaţa de fluxul de metal prea mult, va încălzite la amploarea suficient pentru a distruge în măsura. Dacă shell-ul iniţial de greu solidificat în cavitatea este mai târziu infiltrat de metal topit, nisip lipicios este mai grav.

Al treilea, în turnarea, unde poate provoca metal lichid presiunea este prea mare orice factori, pot duce la Automobile piese turnate produse mecanice nisip lipicios. Când metal lichid este nu numai de înaltă presiune, iar temperatura este mare, situaţia este deosebit de gravă.

(2) secţiunea transversală de gură de scurgere, alergător şi alergător este improprie, astfel încât metalul topit este oxidat continuu în timpul turnarea, creşterea numărului de oxizi de metal şi care provoacă fluxing de nisip de turnare. În timpul procesului de turnare, sistemul gating întotdeauna ar trebui să fie umplut cu metal topit, altfel soluţia din metal poate fi oxidat la orice parte a sistemului de Automobile de turnare.

(3) ridicare pentru gât dimensiune este prea mare, va provoca nisip înconjurătoare supraîncălzire, care este o problemă mai frecvente. Această problemă este cauzată frecvent de coloană gâtul este prea lung, în scopul de a păstra metal în partea de jos a gurii este nu prematur solidificat, aveţi pentru a mări dimensiunea de gât. În cazul în care proiectarea de ridicare gâtului nu este din cauza necorespunzătoare de umplere, este cel mai bun să scurteze gât de coloană pentru a preveni solidificare, mai degrabă decât creşterea dimensiunii sale. Mai mici coloană gât, poate reduce de căldură de tip nisip.

(4) poarta Cupa sau duze de injecţie necorespunzătoare de design, astfel încât atunci când turnarea în aer cauzate de oxidare de metal lichid, care este de obicei cauzata de turbulenţe, cu oxid metalic de suprafaţă filmul va continua să se acumuleze aderența mecanică nisip.

5, nisip

(1 original nisip granulometria nu este uniformă, va cauza nisip compact este scăzut, original nisip granulometria de compactitatea maximă de nisip are un impact direct.

(2) nisip fluxul şi tenacitatea săraci.

(3) coajă nisip pe rasina este prea subţire de film, va face coajă puterii locale şi nisip locale nu este acoperit de răşină, adesea din cauza acest motiv simplu, astfel încât formarea de lipit nisip mecanice.

(4) permeabilitatea de mucegai este prea mare, care este o altă reflecţie de particule de nisip prea gros. Permeabilitate la aer şi compactitatea sunt doi factori care influenţează reciproc. Grad redus de senzaţie de constricţie este bună ventilaţie, şi vice-versa.

(5) nisip de carbon material sau dezoxidante material este insuficient, va produce prea mult oxid de metal, astfel încât oxid umed nisip şi uşor să pătrundă.

6, nucleul

(1) fără vopsea nisip core nisip prea aspru sau săraci granulometria şi original nisip granulometria nu este uniformă, impactul formarea de nisip lipicios mecanice.

(2) nisip de bază nu este Chung, şi nisip tip nu este aceeaşi ca natura de aceeaşi, nisip lipicios mecanice are un impact semnificativ.

(3) nisip de bază de suprafaţă aspră sau poroasă, va provoca nisip lipicios mecanice. Oxid de metal sau metal topit infiltrate această suprafață aspră sau poroasă şi apoi infiltrate nucleul.

(4) nisip de bază în timpul depozitării de umiditate. Pentru miez de nisip, apa este prea multe probleme. Deoarece nucleul nisip prea multă apă nu este uşor pentru a detecta. Arata miezuri de nisip unele uscate, dar de fapt apa este încă foarte mare.

(5) nisip în manipularea de neatent, sau în paint este încă în stare umedă atunci când manipularea şi duce la deteriorarea sau abraziune de acoperire. Consecinţa este că de acoperire pe bază nu este suficient pentru a împiedica pătrunde în miezul oxizi de metal sau din metal. Vopsea la Departamentul daune ca în cazul în care nisip de bază pentru a deschide o gaură, cauzând metal lichid de fierbere şi produce nisip lipicios mecanice.

(6) nisip imersiune de acoperire de bază prea superficial, va determina direct mecanice nisip lipicios.

(7) nisip core temperatura inalta putere de acoperire este scăzut. Din cauza lipsei de lut în vopsea, sau prea mult solvent, astfel încât conținutul de liant a scăzut, rezultând în mai mică puterea de acoperire cauzate de aderența mecanică nisip.

(8) bază nisip amestecat săraci, astfel încât piese individuale de nisip abdominala este prea scăzut, rezultând în speologie atunci când turnare, care rezultă în mecanice nisip lipicios.

(9) nisip de bază curăţenie şi săraci de reparaţii, va determina direct mecanice nisip lipicios. Nucleul de nisip pentru a consolida inspecţiei, aceste defecte ar putea evita.

(10) nisip de bază în imersie, pulverizare vopsea nu uscat din nou. Şi nisip de bază în nisip în valul umed ca la fel, acoperire nu este uşor să Desprindeţi şi coaja de pe.

(11) core caseta nu este curat, va face nisip de bază ataşat la caseta de bază, rezultând în nisip core rugozitatea. Miezul de nisip de înaltă calitate are un strat dens de suprafaţă, caseta de bază nu este curată şi nu pot obţine un strat dens suprafeţei de bază de nisip de înaltă calitate.

7, forma

(1) Chung nisip moale şi compact gradul de inegale. În majoritatea cazurilor, este la fel de important de a avea uniforma si compact. Cu toate acestea, uneori compact de nisip este mai uniforme decât dulceaţă globale de nisip.

(2) repararea nisip rău. Nisip repararea suprafetelor brute pierde, va provoca nisip lipicios mecanice; repara peste sau repararea părţi ale apei este prea mare, va provoca metal lichid de fierbere şi cauza mecanice lipicios nisip.

(3) umple rele părţi de stare brută, vrac, va exista nisip lipicios mecanice.

(4) nisip acoperire neuniformă sau necorespunzătoare.

(5) uscata vopsea uscată sau inegale de uscare.

(6) excesivă de lichid de presă mucegai va slăbi puterea suprafaţă nisip, a contribuit la fierberea metal topit şi produce mecanic auto turnare nisip.

(7) nisip de acoperire este prea mică, acoperire va fi nisip inhalarea, care rezultă în paint off, care se încadrează sau peeling cauzate de nisip lipicios mecanice.

(8) suprafaţa suprafaţa acoperită cu o cantitate insuficientă de nisip, care este o neglijenta de operare comune.

(9) materiale calde şi rece (core nisip, nisip, core, rece din fier, etc.) vin împreună. Fierbinte şi rece întâlni materiale, va face condens de apa. Umezeala poate provoca fierbere de tip nisip mecanice lipicios, în timp ce o creştere substanţială a ratei de producție de oxizi, urmată de oxid de metal infiltrare. Aceasta este cauza generale mecanice nisip lipicioase, dar, de asemenea, principalul motiv pentru modelare de înaltă presiune de nisip lipicios mecanice.

8, compoziţia metalică

(1) uşor pentru a forma un flux bun de oxizi de metal, bună mobilitate de metal decât tensiunea superficială sau mai gros de metal este mai susceptibile de a provoca nisip lipicios mecanice.

(2) aliaje care conţin componente punct de topire scăzut, cum ar fi plumb de bronz plumb uşor duce la nisip lipicios mecanice. Deoarece conducerea este încă în flux atunci când temperatura este mult mai mică decât temperatura de metal părinte.

(3) nevoia de temperatură înaltă Automobile piese turnate din aliaj. Ca aliaj fluxul este bună, uşor de a produce nisip lipicios mecanice. În plus, deoarece temperatura de turnare este mare, rata de formare a oxid este accelerat, şi, prin urmare, există o tendinţă de a forma oxidativ mecanice nisip lipicios.

9, turnarea

(1) turnarea temperatura este prea mare, nu numai va îmbunătăţi fluiditatea de metal topit, dar oxidarea, de asemenea, rapidă de metal lichid, accelerand astfel apariţia oxidativ nisip lipicios mecanice.

(2 forma de căuş este prea mare şi caseta superioară este prea ridicat, va forma prea mare indenter metalice, pentru a promova oxid metalic sau metal în nisip-tip porii.